15 kilograma više i duga brada: Ovako danas izgleda Milan Stanković, pogledajte fotografiju iz manastira, nema šanse da ga prepoznate!

0

Kako ste mogli da vidite i sami, danas pišemo o vijestima koje nam stižu sa domaće javne scene, a fokusirat ćemo se na jednog pjevača, to jeste na Milana Stankovića, koji se prije par godina povukao sa javne scene. Naime, on se prije dosta godina pjavio na estradi i to pomoću svog učešća u poznatom mutičkom takmičenju Zvzde Granda, gdje je uspio privući pažnju na sebe, a kada je dobio svojih pet minuta, maksimalno ih je iskoristio.

Jako dobro mu je išlo, jer je imao veliki talent, a pored toga je naporno radio te se pomoću toga i probio na sami vrh estrade, snimao je pjesme koje su bile veliki hitovi, mnogi su ga tražili, ali je odjednom riješio da se povuče sa scene. Mnogi su smatrali da je to samo privremeno, ali kako stoje stvari, on ne namjerava da se vraća na javnu scenu. Ali, poznat je i po tome što je bio u vezi sa poznatom pjevačicom Radom Manojlović, a kada je ona posljednju vezu završila, pričalo se da su ponovo njih dvoje skupa, ali to izgleda nije istina.

On se odlučio posvetiti vjeri, te provodi svoje vrijeme posjetama manastariima i crkvama širom Srbije On ne izgleda više kao prije, i promjenio je potpuno svoj imidž, a to se može i vidjeti prema slikama koje se nalaze u medijima, i na kojoj se vidi da on ima koji kilogram viška, da je pustio bradu i da ima dužu kosu. Možete da pogledate i sami kako sada on izgleda.