“15 godina sam ginekolog, a jučer sam imao slučaj koji mi se nije desio u karijeri, naježio sam se ..” DOLAZI ME ŽENA, RAŠIRI NOGE…

0
312

Tema ženske intime su na programu u današnjem članku, a on će vam samo pokazati šta se sve može dešavati iza zatvorenih vrata kod ginekologa, i kod doktora uopšte. Iz nekog razloga kod žena je jako mali postotak njih koji idu na redovan ginekološki pregled, a prema posljednjim istraživanjima samo 37% žena u Srbiji je u prošloj godini išlo na redovne ginekološke preglede.

U biti, žene na Balkanu nisu nikako edukovane koliki je zapravo značaj da se redovno ide na preglede, i koliko to može zapravo da bude jako bitno za žensko zdravlje. U nastavku današnjeg članka, donosimo vam i nekoliko negativnih iskustava od osoba koje su posjetile ginekologa, tako da zna biti i više nego neugodno na istim.

Neke žene na Balkanu znaju i po 20 i više godina da ne oduu na ginekološki pregled, što je svakako jako negativna stvar po zdravlje ženske intime. Mi vam tako danas donosimo iskustvo jednog doktora iz Pančeva, kojem se u 15 godina karijere nije desio sličan slučaj. Tada mu je došla žena sa mužem, koja je rekla da ne mogu da imaju djecu, i njen je redovni pacijent jako dugo vremena.

Međutim, kada su ostali nasamo, ona je njemu ponudila 500 eura, samo da ne kaže njenom mužu da je problem do nje i da ne može da zatrudni. Vjeruje da će je muž ostaviti, a on je učinio neetičnu stvar i prihvatio tih 500 eura. Da li je doktor ispravno postupio?