Za one koji imaju tendenciju pustiti da život ide svojim tokom i čekaju da se sudbina umiješa, koridor jesenske pomrčine od 14. do 28. listopada može biti zanimljiv. Ovaj određeni vremenski okvir poznat je po oslobađanju goleme količine energije, koja daleko nadmašuje mjesečne lunarne cikluse. Kao rezultat toga, mogu se pojaviti neočekivani događaji koji će dovesti do značajnih psiholoških otkrića i otkrića.

14. listopada dogodit će se prva pomrčina u zviježđu Vage, uz koje se veže tema komunikacije, pregovora i dogovora između dvije osobe. Tijekom tog vremena moguće je da će doći do novih veza ili početka novog poglavlja unutar postojećih odnosa. Osim toga, vjerojatno je da će neki pojedinci odlučiti prekinuti svoje odnose ili sklopiti značajne pravne ugovore. Ova pomrčina povezana je s programom veze i može donijeti nove cikluse sudbine za obitelji.

Za vrijeme pomrčine dispozitor će biti planet Venera, koja upravlja energijom, a nalazit će se u znaku Djevice. Tarot karta Devet pentakla označava ovu kombinaciju, koja sugerira ogromno zadovoljstvo kroz materijalna dobra. To se zadovoljstvo stječe kroz individualnu disciplinu i čežnju za životom u izobilju. Očekuje se da će pomrčina biti povezana s pragmatičnim taktikama prema odnosima. Iako je povezan s romantičnom ljubavi, prvenstveno se bavi povećanjem pažnje u odnosima. To podrazumijeva sposobnost reguliranja vlastitih emocija i procjenu partnera iz kritičke perspektive.

Dana 14. listopada dogodit će se jedinstvena pomrčina Sunca usmjerena prema van, što ukazuje da će na nadolazeće događaje utjecati vanjski čimbenici. Moguće je da bi radnja koju je poduzela druga osoba mogla dovesti do značajne promjene u vašoj životnoj putanji.

Moto ove pomrčine glasi: “Ulazim u vezu u kojoj su moji materijalni interesi priznati i zadovoljeni od strane mog partnera.” Nakon pomrčine Sunca dva tjedna, 28. listopada, snažna pomrčina Mjeseca u Biku zatvorit će ciklus pomrčina na osi Bik-Škorpion koji je započeo u jesen 2021. Ako ste nešto pokrenuli 19. studenog ili oko njega prošle godine, trenutna pomrčina Mjeseca vjerojatno će označiti kulminaciju tog procesa. Mora se naglasiti da će se pomrčina dogoditi 18. listopada i bit će u znaku Bika, što se tiče financijskih pitanja. To je zbog Mjesečevog poravnanja s Jupiterom u Biku, koji upravlja materijalnim prosperitetom, bogatstvom i financijskom stabilnošću.

Nadolazeći Pun Mjesec u Biku natjerat će vas da donesete neke ključne odluke u vezi s vašim financijama, zaposlenjem, hipotekom, kreditom ili zdravstvenim problemima. Nadalje, kada je prisutan pun Mjesec, Venera koja se nalazi u sazviježđu Djevice formirat će trigon s Uranom i Plutonom. Ova pojava jasan je pokazatelj iznenadnog i značajnog priljeva novčanih sredstava ili praktične odluke koja se odnosi na financijska ulaganja. Ova pomrčina će donijeti ključnu financijsku odluku koju morate donijeti. Međutim, svemir će dopustiti da se ova odluka donese samo kroz čin ljubavi prema sebi. Bitno je poslušati svoju intuiciju i dati prednost svojoj dobrobiti u svim financijskim pitanjima na koje utječe ova pomrčina.