11 GODINA JE STARIJA OD NJEGA, RODILA MU DVOJE DECE: Supruga Zlatana Ibrahimovića gazi 6. deceniju i izgleda BRUTALNO! (FOTO)

0

Nema čoveka na ovom svetu koji voli fudbal, a da nije čuo za Zlatana Ibrahimovića. On važi za jednog od najboljeg fudbalera 21. veka i o njemu se definitivno mogu pisati romani. Njegov stil igre i fizionomija su nešto što je zaista neprikosnoveno i autentično u svetu fudbala.

On je inače poreklom iz Bosne i Hercegovine, ali je kao dete otišao u Švedsku, te tamo započeo svoju fudbalsku karijeru u Malmeu, te je uskoro usledio transfer u Ajaks iz Holandije. Ostalo je istorija. Igrao je za najveće fudbalske klubove iz italije, španije, franscuske i engleske. Pre par godina se preselio LA Galaksi iz Los Anđelesa i svi su predviđali da će tu uskoro završiti karijeru, ali se ipak vratio i sada je po drugi put u karijeru u Milanu.

On je zapravo u nekoliko navrata izjavio da to ipak neće uraditi, jer ima plan da svoju karijeru završi titulom. Niko mu to nije verovao, ali to se zaista obistinilo jer je Milan nedavno osvojio italijansku ligu. Kada je u pitanju njegov ljubavni i privatni život, njegova supruga je poznata pod nadimkom “Švedska Pamela Anderson”, a ono što mnogi ne veruju je to da je ona starija od njega čak 11 godina i trenutno gazi svoju šestu deceniju života. Sa njom ima i dva sina.

Ono što je zanimljivo je to da uvek ona ima zadnju reč, pa je pre dolaska u Milan trebao potpisati za Bolonju, ali je ona htela da to bude Milan. Njeno ime je Helena Seger, a kako kažu, upoznali su se na parkingu. On ju je tom prilikom zagradio svojim autom. Ona je izjavila da ga tada pamti po velikom nosu i zlatnom satu i da se nakon toga jako izgalamila na njega.