Trenutno Vijesti

11 dana nakon smrti Bora Drljače OGLASIO SE NJEGOV SIN: Šokirao je Srbiju, “EVO šta mi je otac rekao 5 minuta pre smrti”

 

Vijest koja je šokirala cijelu javnost jeste vijest da je poznati izvorni pjevač Bora Drljača preminuo. Od njegove smrti je prošlo otprilike 11 dana, a mnogi i dalje ne mogu da povjeruju da je zaista napustio ovaj svijet. Prije 3 godine, doktori su otkrili da pjevač Bora Drljača ima problema sa srcem. Tada mu je život spasio jedan od beogradskih stručnjaka tako što je napravio dvostruki stent na njegovom srcu.

Međutim, dobio je i razne upute i savjete kako da nastavi sa životom, ali se on toga baš i nije pridržavao. Zbog svojih zdravstvenih problema, on je trebao smršati 20 kilograma, ali se on toga zaista nije pridržavao pa tako nije poslušao stručnjaka. Narednih 6 mjeseci je morao da ide na čak 5 operacija, a činjenica je da su ga te operacije dodatno oslabile. Međutim, prije 11 dana, Bora Drljača je umro od tromba koji se stvorio na njegovoj nozi.

Bora Drljača je imao 80 godina kada je umro, a da je slušao savjete i preporuke doktora, živio bi još. Njegov najstariji sin je odlučio da se oglasi u javnosti i prvo što je naveo jeste da mu je žao što nije više vremena provodio sa svojim ocem. Rekao je i da je Bora Drljača inače bio tvrd kada su u pitanju emocije pa mu je to sve teško bilo da izrazi.

On je bio taj koji je vozio svog oca u bolnicu kada mu nije bilo dobro, a otac mu je u autu rekao da je to to i da je ovo kraj. Rekao je da ovaj put neće preživjeti, na šta je njegov sin rekao da ne priča gluposti i da će sve biti u redu.