Otkako je doživio najveći poraz u životu prošle godine u rijalitiju “Zadruga” ne prestaje biti glavna tema svih medija. Naime, Dejana je prošle godine javno ostavila žena Dalila zbog Filipa Cara a ove godine isto je učinila i njegova djevojka Aleksandra Nikolić. Međutim za razliku od prvog kraha Dejan je ovaj podnio puno lakše, te je odmah javno ostavio Aleksandru i zaplovio u novu vezu sa voditeljicom koju je čak za ovo kratko vrijeme uspio odvesti u Veternik i upoznati sa pordoicom.

Mnogi su krivili Dalilu zbog Dejanovih problea sa porodicom, a iako je on nekoliko puta objasnio da to nema veze s njom nego da je između njih lično. Prije nekoliko dana braća Dejan i David zajedno su proveli nekoliko dana u Crnoj Gori te su odatle snimali live video i otrkili par detalja o njihovom privatnom životu.

Međutim izgleda da je ponovo došlo do rasula porodice Dragojević. Po svemu sudeći braća ponovo nisu u dobrim odnosima, a kako mediji saznaju Ddejan je ponovo napustio porodičnu kuću. Svima je poznato da je on u toj kući živio sa mamom Biljom i bratom, jer su njegovi roditelji već dugo godina razvedeni.

Sada dolazi i do novog preokreta, gdjesvima daje do znanja da život ipak nije bajka a Dejan ponovo napušta kuću te porodicu. Poznato je da Dejan sada boravi kod oca, koji je bio uz njega dok je bio u braku sa Dalilom, a i ona je sama uvijek hvalila oca jer je bio uz njih i puno im pomagao. Kao što možete i sami da vidite izgleda da ipak Dalila nije bila problem za razilaženje pordoice Dragojević, kako su mnogi tvrdili pa čak i Dejanova majka Biljana.Još uvijek nije poznat tačan razlog odlaska ali mediji spekulišu o tome da je možda došlo do uticaja medija ili ipakdo oglašavanja njegove majke.