10.000 EVRA JE KOŠTALA! Ceca se skinula u kupaći, pa izbliza pokazala novu zadnjicu i svi se pitaju samo jedno?! (FOTO)

0

U današnjem članku ćemo se fokusirati na Cecu RAžnatović, koja je prije nekog vremena proslavila svoj 50. rođendan. Dočekala ga je u krugu najmilijih bez mnogo galame, jer se sve poklopilo sa gubitkom djeteta koje je njena kćerka Anastasija doživjela, koja je sada sa njom trenutno. Narednog petka će gledatelji moći gledati novu epizodu popularne emisije “Ceca i deca”. U ovoj epizodi će imati šansu da svjedoče obiljeskom druženju u čast pedesetog rođendana Ceca Ražnatović.

Gledatelji će dodatno imati mogućnost obilaska do sada neobjavljenih dijelova kuće Ražnatović, uključujući bazen koji je nedavno rednoviran kao i prostor za masažu i saunu. Sve se to pojavljuje u novoj epizodi, a CEca je pokazala i svoje osobne tehnike opuštanja uz bazen, gdje je publika mogla vidjeti nju izbliza u kupaćem kostimu. Iako su postojale glasine da ide na skupu operaciju povećanja zadnjice u Tursku, Ceca u kupaćem izgleda jako lijepo te se može pohvaliti sa tijelom na kojem bi joj mnoge djevojke mogle pozavidjeti.

Jedna od rijetkih javnih osoba koja je uspjela sačuvati svoj fizički izgled skoro savršenim, moramo priznati. Anastasija je u međuvremenu doživjela veliki gubitak svoje djevojčice sa nogometašem Nemanjom Gudeljom, uzjehu su pronašli u molitvi.

Anastasija je uspjela da pronađe svoj mir posvjećivanjem svetih mjesta i moleći se. I dok joj zaručnik pruža veliku podršku i pokušava joj na sve moguće načine olakšati, vidovnjak Mevludin Duvaničić je upozorio da bi negativna energija Ceca mogla uticati na njenu djecu, zbog ečga je molitva još više bitna. U narodu je rašireno vjerovanje u zlu sudbinu, jer se smatra da je vezana za lošu karmu i prokletstvo.