1 DETALJ NA VJENČANJU TAMARE ĐURIĆ NIKO NIJE PRIMIJETIO: Evo šta je uradila kad je kćerka počela plakati, HIT

0

Konačno je na Ludi kamen stala i Tamara Đurić, sve se desilo u subotu prije nekoliko dana, kad se vjenčala za partnera s kojim je dobila divnu kćerkicu, a istog dana je bilo i krštenje.

Tako je ekipa iz emisije Paparaco Lov donijela kadrove koji obični gledaoci nisu mogli vidjeti do sad. Mladence su sačekli ispred zgrade gdje žive. Bio je plan da se prošle godine održi svadbeno veselje, ali je korona sve pokvarila, pa se otkazalo, iako su pozivnice svim zvanicama bile poslane.

Odlučili su mladenci ne odustati od svoje želje da se vjenčaju, skupocjenim automobilom su se dovezli odmah ispred Hrama Svetog Save u samom srcu Vračara.

Mama je pridržavala cipelice, maloj Tamari je dat skupocjeni sat da se igra da ne bi plakala dok se vrši vjenčanje i krštenje, a to je i plodom urodilo, pošto je Tamara momentalno prestala plakati.

Nakon što se završilo vjenčanje, Tamara je odlučila da baci bidermajer kako i ide po tradiciji, a njena sestra rođena, po imenu Aleksandra, uhvatila je bidermajer i bila mnogo sretna.

Poslije vjenčanja, mladenci, kumovi i svi ostali gosti su slavlje nastavili u beogradskom restoranu na Skadarliji, da bi tamo proslavili vjenčanje i krštenje koje se obavilo.

Sad vam ekipa Paparaco Lova donosi u prilogu i video zapis, da vidite kako je bilo i kako je teklo sve:

Mnogi su ostali iznenađeni i impresionirani kad su vidjeli sve ove detalje. Tamara je nekad bila učesnica rijalitija, ali čini se da je takav život sad iza nje definitivno.